GOD JUL

GOD JUL till er alla där ute. Ikväll är jag trött, tycker det är jobbigt då jag inte har accepterat att jag inte orkar som tidigare. I lördags var vi några timmar hos min pappa, i söndags gjorde jag pajer och bakade bröd som vi skulle ha med oss till våra barn med respektive till uppesittarkvällen den 23/12.

Sov över hos den ena dottern från igår till idag och åkte sedan till mina svärföräldrar och några av min mans syskon och syskonbarn och firade jul. Men så trött hela dagen att vi valde att åka hem i stället för att sova över en natt hos svärföräldrarna, vilket hade varit trevligt.

Att jag stukat ena foten och inte kan träna som vanlig är väl en orsak, sedan har min syn ändrats så nya glas till glasögonen är på gång samt har jag blivit mycket känsligare mot ljud. Särskilt bilar, bussars och övriga transportfordons brummande.

Men julklappsspel, bingolotto och god mat har varit väldigt trevligt.

#parkinson #jul #släkt #fira #trött

Publicerad av kraftenattleva

Charlottes tankar kommer att bland annat innehålla just tankar om mina neurologiska diagnoser men framförallt tips och information som jag hör och ser och som kan vara värdefullt för oss alla. Att de anhöriga är mycket viktiga för oss kommer jag också nämna emellanåt. Själv har jag min underbara familj, min man och våra 2 utflugna döttrar. Att som 42- åring 2014 få diagnosen Parkinson och ett par år senare även få diagnosen Polyneuropati har inte slagit ner mig utan snarare gett mig ett rikare liv på min nya väg i livet. Jag träffar så mycket fantastiska människor och känner att det finns mycket som behövs göras och informeras om. Så jag ser ändå ljust på framtiden trots att det kommer mörka stunder då och då. Att få sprida kunskap till företag, vården, allmänheten, politiker, hitta de som bara sitter hemma och tycker att livet förlorat sin mening alltså hela samhället. Denna kunskap behövs lika väl i de segregerade områden vi har i Sverige till de som lever ett ekonomiskt tryggt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: