Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Januari 2020

Idag skriver vi 26 januari 2020. Vad tiden går, vi snart är första månaden i 2020 över och krokusen blommar i Göteborg. Vart tog vintern vägen, för detta gråa och tråkiga väder som varit de sista månaderna gör ju ingen glad. Det och en vrickad fot har gjort livet lite tungt samt den LSVT Loud (röstträning) där jag är klar med den första halvan. Detta tillsammans gör att man inser vilken tid alla kontakter med vården tar samt att diagnoserna är tuffare än man själv inser.

Men det finns så mycket roligt samt annat att vara tacksam för, våra döttrar och min man som är viktiga stöd i mitt liv. Haft första givande månadsträffen för 2020 i Uddevalla samt så väntar Göteborgsträffen den 6/2.

Sedan ser jag fram emot Pingis SM för oss med Parkinson i Stockholm 29/2 och 1/3 och där träffa andra frän övriga Sverige samt hoppas jag många anhöriga.

Efter det väntar vårt Event den 28 mars i Ljungskile där vi träffas och umgås och som är ett gratis event. Gå in på min hemsida http://www.empowerthelife.com eller Cecilias blogg http://www.cicciqwinth.com och läs mer.

#parkinson #polyneuropati #CMT #event

Annons

Publicerad av kraftenattleva

Charlottes tankar kommer att bland annat innehålla just tankar om mina neurologiska diagnoser men framförallt tips och information som jag hör och ser och som kan vara värdefullt för oss alla. Att de anhöriga är mycket viktiga för oss kommer jag också nämna emellanåt. Själv har jag min underbara familj, min man och våra 2 utflugna döttrar. Att som 42- åring 2014 få diagnosen Parkinson och ett par år senare även få diagnosen Polyneuropati har inte slagit ner mig utan snarare gett mig ett rikare liv på min nya väg i livet. Jag träffar så mycket fantastiska människor och känner att det finns mycket som behövs göras och informeras om. Så jag ser ändå ljust på framtiden trots att det kommer mörka stunder då och då. Att få sprida kunskap till företag, vården, allmänheten, politiker, hitta de som bara sitter hemma och tycker att livet förlorat sin mening alltså hela samhället. Denna kunskap behövs lika väl i de segregerade områden vi har i Sverige till de som lever ett ekonomiskt tryggt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: