Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

4 veckor med röstträning

I fredags var de fyra veckorna med röstövningar klara som gjort att jag varit hos logopeden 4 dagar/vecka. Nu får man fortsätta hemma själv, varje dag, men jag har ett återbesök nu på fredag. Otroligt hur man kan jobba med rösten, men jag skulle aldrig vilja bli logoped. Sitta och höra på alla höga, kraftiga och långa a:n dagarna i ända, men de logopederna som jag gått hos är fantastiska .

Sedan passade jag på att gå till fysioterapeuten då jag ändå var på sjukhuset. Det är jobbigt att vara så mycket på sjukhus och träna både kropp och stämband när man som jag inte känner mig så dålig i min Parkinson. Tack till alla i mitt fantastiska Neuroteam på Angereds Närsjukhus, ni peppar, sprider glädje och värme runt er. Men även ni som sitter i receptionen och i caféet är lika trevliga och tillmötesgående varje gång jag kommer. Jag känner ett lugn när jag går in genom dörrarna på Angereds Närsjukhus.

Sedan pågår planeringen inför Eventet den 28/3 i Ljungskile. Glöm inte att anmäla er, bland sponsorerna finns bland annat STIGA, St Jörgen, Bungypump (stavar medinbyggd fjädring) mfl. Så fina priser i tipspromenaden.

Den 14/3 kommer jag och Cecilia finnas på plats på Event4you – en mässa för alla i Kulturhuset Fregatten i Stenungsund.

#parkinson #neuro #mässa #hälsa #AngeredsNärsjukhus

Annons

Publicerad av kraftenattleva

Charlottes tankar kommer att bland annat innehålla just tankar om mina neurologiska diagnoser men framförallt tips och information som jag hör och ser och som kan vara värdefullt för oss alla. Att de anhöriga är mycket viktiga för oss kommer jag också nämna emellanåt. Själv har jag min underbara familj, min man och våra 2 utflugna döttrar. Att som 42- åring 2014 få diagnosen Parkinson och ett par år senare även få diagnosen Polyneuropati har inte slagit ner mig utan snarare gett mig ett rikare liv på min nya väg i livet. Jag träffar så mycket fantastiska människor och känner att det finns mycket som behövs göras och informeras om. Så jag ser ändå ljust på framtiden trots att det kommer mörka stunder då och då. Att få sprida kunskap till företag, vården, allmänheten, politiker, hitta de som bara sitter hemma och tycker att livet förlorat sin mening alltså hela samhället. Denna kunskap behövs lika väl i de segregerade områden vi har i Sverige till de som lever ett ekonomiskt tryggt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: