Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Eventet Livet och Rörelse

Uppdatering om eventet 28 mars

Cecilia har uppdaterat med några av de sponsorer som vi fått in till eventet (det är även hon som skrivit uppdateringen nedan)

Idag är det Alla hjärtans dag, fredag 14 februari. Det är en och en halv månad kvar till eventet Livet och rörelse, lördag 28 mars. Det känns både stimulerande och spännande att förbereda den här dagen och att så många redan har anmält sitt deltagande motiverar verkligen. Responsen från de olika företag jag och Cecilia har fått sponsring till eventet av har genomgående varit positiv – de värmer och ger oss energi att fortsätta.

Lördag 28 mars blir en dag med möjlighet att lyssna på en eller flera föreläsningar, prova på yoga, delta i poängpromenaden, besöka olika utställare, fika och kanske blir det någon överraskning.

Kom som du är och kom ihåg att även anhöriga och närstående är välkomna.

Ett urval av våra sponsorer:

  • Wellnox
  • NewWave outlet i Dingle
  • Stiga
  • Åsas pärlor
  • BungyPump
  • Sankt Jörgen Park
  • Pukka herbs

Vill du komma på eventet! Det finns fortfarande några platser kvar, för att vara säker på att få en plats, anmäl dig till eventet per mejl:

cecilia@parkinsonpower.com eller eventkraften@gmail.com

Välkomna!

Annons

Publicerad av kraftenattleva

Charlottes tankar kommer att bland annat innehålla just tankar om mina neurologiska diagnoser men framförallt tips och information som jag hör och ser och som kan vara värdefullt för oss alla. Att de anhöriga är mycket viktiga för oss kommer jag också nämna emellanåt. Själv har jag min underbara familj, min man och våra 2 utflugna döttrar. Att som 42- åring 2014 få diagnosen Parkinson och ett par år senare även få diagnosen Polyneuropati har inte slagit ner mig utan snarare gett mig ett rikare liv på min nya väg i livet. Jag träffar så mycket fantastiska människor och känner att det finns mycket som behövs göras och informeras om. Så jag ser ändå ljust på framtiden trots att det kommer mörka stunder då och då. Att få sprida kunskap till företag, vården, allmänheten, politiker, hitta de som bara sitter hemma och tycker att livet förlorat sin mening alltså hela samhället. Denna kunskap behövs lika väl i de segregerade områden vi har i Sverige till de som lever ett ekonomiskt tryggt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: